Programma voor de Kaag en Braassem Cup bekend

Voetbalveld Foto: Pixabay

KAAG EN BRAASSEM - Traditiegetrouw start het seizoen voor de voetbalclubs uit de gemeente met de Kaag en Braassem Cup. De voorrondes vinden plaats op dinsdag 20 augustus. De finaledag is op zaterdag 24 augustus bij VV Woubrugge.

In poule A nemen de eerste elftallen van Kagia en Woubrugge het tegen elkaar op voor een plek in de finale. De andere finalist komt uit de wedstrijd ROAC - EMM '21. In de tweede poule spelen de eerste elftallen van MMO en Bernardus tegen elkaar. De winnaar hiervan speelt in de finale tegen de winnaar van EMM'21 Onder 23 - ROAC 2. S.V. Kickers '69 doet niet mee aan de Kaag en Braassem Cup.

Finaledag

De finaledag in Woubrugge begint om 11.30 uur. De verliezers uit poule A nemen het dan tegen elkaar op voor de bronzen medaille. Datzelfde geldt voor de verliezers uit poule B. Om 15.00 uur staan beide finalewedstrijden gepland. 

Ook de dames komen in actie; Op dinsdag 20 augustus om 20.00 uur spelen Woubrugge en SJZ tegen elkaar. De andere wedstrijd gaat tussen Bernardus en EMM '21. De strijd om het brons wordt gespeeld op 24 augustus om 11.30 uur en de finale volgt om 15.00 uur.

Lees ook: Nieuwe regels voor omgang met scheidsrechters in amateurvoetbal

advertentie advertentie