EMM’21 grote winnaar van de Kaag en Braassem Cup

Foto: Aad van der Linde

KAAG EN BRAASSEM - Voor EMM'21 is de Kaag en Braassem Cup zeer voorspoedig verlopen; In poule A én de dames-poule gingen beide eerste elftallen er met de eindzege vandoor. MMO mocht de beker omhoog tillen in Poule B.

De finaledag van het toernooi werd gehouden op het complex van VV Woubrugge. In de 'grote finale' versloeg EMM, Kagia met 2-3. De Roelofarendsveense doelpunten werden gemaakt door David Vermeer, Luke Bakker en Joey van der Geest. Ook in de dames-poule was het raak voor EMM; Zij versloegen de dames van Woubrugge met 1-0.

In de tweede poule bij de mannen kon EMM'21 onder-23 ervoor zorgen dat alle drie de bekers mee terug gingen naar Roelofarendsveen. Echter was MMO net te sterk. De ploeg uit Hoogmade won die finale met 2-1.

Maxima Foundation

'Tijdens het toernooi is er weer een mooi bedrag opgehaald voor de Maxima Foundation', aldus Aad van der Linde, lid van de organisatie.

Wethouder Gerben van Duin mocht de drie wisselbekers uitreiken. Volgende week staan de eerste bekerwedstrijden op het programma.

Lees ook: Kaag en Braassem Cup nadert ontknoping: ‘Het wordt een hele sportieve en gezellige dag’

advertentie advertentie