Voetbaloverzicht: WVC verliest in strijd om plek kampioenspoule

KAAG EN BRAASSEM – WVC heeft zondag met 1-2 verloren van ASC. De 1-0 voorsprong, gemaakt door Stijn Rietbroek, kon niet worden vastgehouden. Bij winst hadden de Veners een grote stap gezet richting de kampioenspoule. Wie over twee speelronden bij de top-6 staat, gaat strijden om promotie. WVC zakt door het verlies naar de vierde plek. Het verschil tussen de nummers twee en tien is slechts vijf punten.

Dit artikel gaat verder onder de radio-interviews met Loek Hendriks en Lars Verdel


In dezelfde 3e Klasse A verloor MMO met 2-0 van Nicolaas Boys. De Hoogmadese formatie maakt geen kans meer op kwalificatie voor de kampioenspoule en zal vanaf februari met negen andere ploegen gaan strijden om handhaving. In die nieuwe competitie blijft de top-2 derdeklasser, de nummers drie tot en met vijf spelen nacompetitie, de onderste vier ploegen degraderen.

Dit artikel gaat verder onder dit radio-interview met Pascal Verschoor

Een niveau hoger speelt ROAC met 1-1 gelijk tegen RVC ’33. Freek Heemskerk scoorde voor de nummer drie van de ranglijst uit Rijpwetering. Competitiegenoot DOSR verloor met 2-0 van ESTO en staat nu tiende.

Dit artikel gaat verder onder dit radio-interview met Marcel Vondeling

In de zaterdag-4e Klasse A verloor Kickers ’69 met 2-1 van Floreant. Mike Mollers maakte nog wel de 0-1. Woubrugge was met 4-3 te sterk voor Hazerswoudse Boys. Voor de doelpunten zorgden Kevin Veltman, Gino Rolfes, Emiel Buntsma en Thomas Osthoff.

Hieronder kun je de samenvatting van Woubrugge – Hazerswoudse Boys bekijken