Voetbaloverzicht: ROAC loopt nacompetitie op doelsaldo mis

KAAG EN BRAASSEM – ROAC is geen periodekampioen geworden dit weekend. De voetbalclub uit Rijpwetering maakte zondag in Den Haag een 1-0 achterstand goed tegen GDA om vervolgens, dankzij doelpunten van Djimmy Wagter en Loek van der Star, met 1-2 te winnen. Omdat TAC ’90 ook won, is TAC ’90 op basis van het doelsaldo periodekampioen in de 2e Klasse C.

Dit artikel gaat verder onder het radio-interview met Hein Leliveld na afloop van GDA – ROAC

WVC doet in de zondag 3e Klasse A uitstekende zaken om halverwege de competitie in de top-6 te staan. De zes beste ploegen gaan namelijk in de tweede seizoenshelft strijden om promotie naar de tweede klasse, terwijl de onderste negen ploegen gaat uitmaken wie degradeert. WVC uit Roelofarendsveen won zondag overtuigend bij SJZ: 1-6. Roy Weenink (2x), Stijn Rietbroek, Nick Disseldorp en Joost Cozijn scoorden.

Dit artikel gaat verder onder het radio-interview Loek Hendriks na afloop van SJZ – WVC

Verder boekte DOSR dit weekend een 1-0 zege (doelpunt: Job Hoogervorst) op Stompwijk ’92, verloor MMO met 3-0 van ASC, bezorgden Jaimy van Dijk en Mike van Beekveld Kickers ’69 de 2-0 zege op Zevenhoven en verraste Woubrugge vriend en vijand door Koudekerk met 4-1 te verslaan. Doelpunten: Emiel Buntsma (3x) en Gino Rolfes.