Voetbaloverzicht: ROAC klimt naar tweede plek op ranglijst

KAAG EN BRAASSEM – ROAC is de nieuwe nummers twee van de zondag-2e Klasse C. De voetbalploeg uit Rijpwetering won afgelopen weekend zelf met 3-1 van GDA (doelpunten: Yoek Bentvelzen, Loek Star, Dick Heemskerk) terwijl nummer twee HVV verloor. Het verschil tussen ROAC en lijstaanvoerder TAC ’90 is acht punten.

DOSR boekte een belangrijke zege op Stompwijk ’92. Job Mooren maakte twee doelpunten, ook Damian Hoogeboom en Jasper van der Haven waren trefzeker. De Roelofarendsveense won van een directe nacompetitie/degradatie-concurrent. Het gat met de nacompetitie om degradatie is nu vier punten in DOSR’s voordeel.

Dit artikel gaat verder onder de radio-interviews met Dick Heemskerk (ROAC) en Marcel Vondeling (DOSR)

WVC uit Roelofarendsveen speelde niet, maar lijkt met nog één speelronde te gaan een plek in de top-6 van de 3e Klasse A te kunnen vergeten. Alleen als WVC de laatste wedstrijd wint, Voorschoten ’97 en Graaf Willem II VAC beiden niet, en Van Nispen en SJZ niet hun laatste twee wedstrijden winnen, redt WVC het. Als WVC wint en Nicolaas Boys de laatste wedstrijd verliest, is dat – afhankelijk van andere uitslagen – nog een reddingsboei.

MMO verloor de ‘thuiswedstrijd’ van Van Nispen met 1-2. Tom Disseldorp scoorde. Omdat het veld in Hoogmade onbespeelbaar was en vanwege de grote hoeveelheid al afgelaste wedstrijden van MMO, werd het duel bij Van Nispen in De Zilk afgewerkt. MMO staat laatste.

Dit artikel gaat verder onder het radio-interview met Pascal Verschoor (MMO)

Woubrugge ging zaterdag onderuit in de 4e Klasse A bij Koudekerk. Het werd 1-0. De Woubruggenaren dachten in blessuretijd gelijk te spelen, maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. Door het verlies zakt Woubrugge naar de vijfde plek. Kickers ’69 uit Leimuiden verloor met 2-1 van Zevenhoven.

Hieronder kun je luisteren naar het radio-interview met Koos Disseldorp (Woubrugge):