Voetbaloverzicht: puntje ROAC, Kickers ’69 wint, DOSR, WVC en Woubrugge verliezen

KAAG EN BRAASSEM – ROAC blijft bovenin meedraaien in de zondag-2e Klasse C. De voetbalploeg uit Rijpwetering speelde dit weekend met 1-1 gelijk tegen Laakkwartier. Joost van den Bosch maakte de gelijkmaker namens de Rippers. Mitchell Boere had dé kans op de 1-2, maar de ROAC-speler miste een strafschop. ROAC staat vierde, twee punten achter de koploper.

DOSR uit Roelofarendsveen verloor in dezelfde afdeling van TAC ’90 met 6-1. Kantelpunt was de rode kaart van Job Mooren (DOSR) na een half uur. Daarna konden de Hagenaars met grote cijfers uitlopen. Mark van Diemen redde de eer met de 5-1. DOSR staat op de voorlaatste plek.

Dit artikel gaat verder onder de radio-interviews met Freek Heemskerk over Laakkwartier – ROAC en Marcel Vondeling over TAC ’90 – DOSR


In de 3e Klasse A liep WVC (Roelofarendsveen) tegen een 3-1 nederlaag aan. Alleen Stijn Rietbroek wist te scoren voor WVC. De formatie van Loek Hendriks staat zevende. Het Hoogmadese MMO kwam niet in actie. De groenwitten staan twaalfde

Dit artikel gaat verder onder de radio-interviews met Loek Hendriks en Chris van Reuten over Voorschoten ’97 – MMO


Woubrugge (4e Klasse A, zaterdag) kwam sterk terug in de streekderby tegen Alphense Boys. Van 0-3 werd het 2-3 door doelpunten van Shijie Hu en Thomas Osthoff. Daarna stelden de Alphenaren orde op zaken en wonnen met 2-4. Kickers ’69 uit Leimuiden haalde uit naar Football Factory. Het werd 5-0. Pascal Broers (3x), Jaimy van Dijk en Jeroen Straathof scoorden.

Hieronder kun je luisteren naar het radio-interview met Koos Disseldorp over Woubrugge – Alphense Boys