Voetbaloverzicht: prima generale ROAC en DOSR in aanloop naar derby

KAAG EN BRAASSEM – Aanstaande zondag staat de beladen derby tussen ROAC (Rijpwetering) en DOSR (Roelofarendsveen) op het programma in de 2e Klasse C. In aanloop naar de burenruzie speelde ROAC zondag met 1-1 gelijk tegen Foreholte en won DOSR met 3-0 van Teylingen.

ROAC kwam in Voorhout terug van een 1-0 achterstand. Evenals Foreholte scoorde ook ROAC uit een vrije trap. Wessel van der Poel tekende voor het doelpunt. DOSR stond na een half uur voetballen al met 2-0 voor (doelpunten: Nino Wesselman en Job Mooren) maar had veel moeite met Teylingen. Een kwartier voor tijd besliste Damian Hoogenboom het duel met de 3-0.

Dit artikel gaat verder onder de radio-interviews met Hein Leliveld, Wessel van der Poel (beiden ROAC) en Marcel Vondeling (DOSR)WVC won zonder al te veel moeite van Bernardus. 1-4 was de uitslag. Arne van Klink, Roy Weenink, Stijn Rietbroek en Sjoers Klein tekenden zondag voor de Roelofarendsveense doelpunten. In dezelfde afdeling (3e Klasse A) was MMO met 1-0 te sterk voor RKDES. Rowdy Looman maakte het enige doelpunt.

Dit artikel gaat verder onder de televisiesamenvatting van Studio Alphen van Bernardus – WVC en de interviews met Loek Hendriks (WVC) en Pascal Verschoor (MMO)Woubrugge won in de zaterdag-4e Klasse A van Meerburg met 1-0. Leon Hoogenboom scoorde. Kickers ’69 – Koudekerk eindigde in 1-1. Voor de Leimuidenaren scoorde Pascal Broers.