Voetbaloverzicht: fraaie zeges DOSR en ROAC, andere clubs verliezen

KAAG EN BRAASSEM – Na de afstraffing van vorige week heeft DOSR zondag gewonnen. Met 1-2 bij GDA. Guido van der Meer en Sam Alagie tilden de stand in de tweede helft van 0-0 naar 0-2. De Hagenaars kwamen nog terug in de wedstrijd, maar de tweedeklasser uit Roelofarendsveen trok de winst over de eindstreep. DOSR klimt naar de negende plek.

Dit artikel gaat verder onder de radio-interviews met Marcel Vondeling en Lesley van der Meer over GDA – DOSR


ROAC won opnieuw. Deze maal werd KDO met 1-0 verslagen. Rudolph Bax kroonde zich tot matchwinner, maar de keeper van de Rippers tot held. Dammes van der Poel stopte namelijk in blessuretijd een strafschop. ROAC staat vierde op de ranglijst, twee punten achter de lijstaanvoerder.

Dit artikel gaat verder onder het radio-interview met Freek Heemskerk over ROAC – KDO

WVC uit Roelofarendsveen verloor een etage lager van RKDES. Het werd 2-3. Halverwege stond het 0-3. Na rust scoorden Lars Verdel en Roy Weenink. WVC staat op de zevende plek.

In dezelfde 3e Klasse A blijft MMO hekkensluiter. Warmunda was zondag met 2-1 te sterk voor de Hogemadenaren. William Elstgeest scoorde voor MMO. Thomas Bakker en Leroy van Goozen (beiden MMO) kregen rood.

Dit artikel gaat verder onder het radio-interview met Pascal Verschoor over Warmunda – MMO

In de zaterdag-4e Klasse A verloor Kickers ’69 (Leimuiden) met 2-0 van FC Oegstgeest en ging Woubrugge onderuit tegen SJC: 1-0. Kickers staat elfde, Woubrugge dertiende.