Voetbaloverzicht: DOSR in blessuretijd onderuit bij Altior

KAAG EN BRAASSEM – Een hele zure zondag voor DOSR, dat vijf minuten voor tijd nog met 1-2 voor stond bij Altior. Nino Wesselman en Job Hoogervorst hadden de tweedeklasser uit Roelofarendsveen op voorsprong gezet. Maar in de 85ste minuut en in de vierde minuut van de blessuretijd scoorde Altior, dat daardoor toch met 3-2 won.

Dit artikel gaat verder onder dit radio-interview met DOSR-trainer Marcel Vondeling

ROAC was niet veel gelukkiger en verloor voor het eerst dit seizoen. HVV was met 3-2 te sterk. Freek Heemskerk en Djimmy Wagter scoorden. Laatste genoemde had nog een doelpunt op zijn naam kunnen zetten, ware het niet dat hij werd afgevlagd voor buitenspel.

Dit artikel gaat verder onder dit radio-interview met ROAC-aanvoerder Freek Heemskerk

Het Roelofarendsveense WVC boekte in de 3e Klasse A een 3-0 zege op Sporting Leiden. Michael van der Vlugt, Roy Weenink en Stijn Rietbroek scoorden. MMO verloor van Voorschoten ’97 (0-2). Een niveau lager won Kickers ’69 met 3-2 (doelpunten: 2x Pascal Broers, Mike Beekveld) van Hazerwoudse Boys en was Woubrugge met 5-2 te sterk voor LSVV ’70. Voor Woubrugge scoorden Kevin Veltman, Emiel Buntsma, Leon Hoogenboom, Gino Rolfes en Thomas Osthof.

Hieronder kun je het radio-interview beluisteren met WVC-trainer Loek Hendriks