Opnieuw zoekactie naar vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden

Jeroen de Wit

LEIMUIDEN – Zondag vindt opnieuw een zoekactie plaats naar de vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden. De Wit wordt sinds februari van dit jaar vermist. Sinds zondagavond 18 februari heeft niemand meer contact met hem gehad.

Stichting Signi Zoekhonden zoekt zondag met een boot en speurhonden naar de vermiste man. Er wordt gezocht in het gebied tussen Aalsmeer, Leimuiden, Buitenkaag en Lisse. Dat is niet de eerste keer, de stichting heeft al meerdere keren zoekacties in de regio gehouden. Tijdens die zoekacties zijn onder andere auto’s in het water gevonden, maar van De Wit ontbreekt nog ieder spoor.

Als de politie begin dit jaar onderzoek doet in de woning van De Wit, blijkt dat zijn identiteitskaart, rijbewijs en telefoon nog thuis liggen. Zijn bankpas is wel weg, maar die is na 18 februari niet meer gebruikt. Ook zijn zwarte Suzuki Alto met kenteken 76-LF-KP is verdwenen.

Team West

Team West, het opsporingsprogramma van Omroep West, besteedde in maart al aandacht aan de vermissingszaak. Het item is hieronder te bekijken.