Voetbaltovenaar Soufiane Touzani geeft clinic bij Kickers ‘69

LEIMUIDEN - Voetbalclub Kickers '69 organiseert woensdag 18 oktober voor de leden een Freestyle dag. De vereniging uit Leimuiden heeft met Soufiane Touzani een bijzondere gast weten te strikken om de jeugdspelers de beste trucjes uit de voetbalsport aan te kunnen leren.

De clinics voor de jeugd worden gegeven door StreetSkills. Zij organiseren ook het EK Freestyle. Tijdens deze dag zal dus ook Soufiane Touzani langskomen. De Rotterdammer is bekend van het freestyle voetbal. Hij plaatst daar video's van op YouTube en sociale media. Bekende voetballers van over de hele wereld gaan uitdagingen met hem aan en in veel landen worden de filmpjes bekeken. In de afgelopen jaren was Touzani ook in meerdere tv-programma's te zien. Daarnaast had hij ook een tijd zijn eigen programma op RTL 7, Tiki Taka Touzani. Daarin gaat hij straatvoetbaluitdagingen aan met bekende (oud-)voetballers, zoals bijvoorbeeld Willem van Hanegem.

In de ochtend is het de beurt aan de jongste jeugd van Kickers '69. In de middag mag de oudere jeugd hun kunsten laten zien. Geïnteresseerden kunnen komen kijken op het complex.

advertentie advertentie