Hoe, wat en wanneer voor de jaarlijkse ‘kerstboom-ophaalactie’

Foto: Dennis
Foto: Dennis
Foto: Dennis
Foto: Dennis

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM – De feestdagen zijn achter de rug en dus vliegen de kerstbomen weer de deur uit. Ieder jaar helpen kinderen in de gemeente Kaag en Braassem bij het inzamelen van kerstbomen. Dit jaar worden kerstbomen door de gemeente opgehaald op dinsdag 9 januari en woensdag 10 januari.

Vanaf minimaal 15 aangemelde kerstbomen worden deze opgehaald door de gemeente. Deze vakantieweek kunnen kinderen de kerstbomen inzamelen. Voor iedere opgehaalde kerstboom krijgen de kinderen 50 cent. De gegevens moeten uiterlijk voor 7 januari worden ingevuld op deze website. Op 8 januari krijgen ze een e-mail met het tijdsblok waarop de bomen worden opgehaald.

Prijs voor mooiste foto en beste inzamelaars

Kinderen kunnen dit jaar ook weer een prijs winnen. Degene die de mooiste actiefoto van het inzamelen instuurt en de twee inzamelaars die de meeste bomen hebben ingezameld worden beloont met een prijs.

De foto’s kunnen worden gestuurd naar communicatie@kaagenbraassem.nl. De leukste en origineelste foto ontvangt een prijs. Kinderen kunnen hun foto ook delen op social media en de gemeente daarin taggen.

advertentie advertentie