Fancy Fair in Oud Ade staat weer op de agenda

Fancy Fair Oud Ade Foto: Facebook Fancy Fair Oud Ade

OUD ADE - De Fancy Fair staat weer op de agenda in Oud Ade. Het dorpshuis wordt traditioneel weer omgetoverd tot een klein kermisterrein met verschillende activiteiten.

De Fancy Fair staat traditioneel op het programma in het eerste weekend van november, dit jaar vallend op zaterdag 4 en zondag 5 november. Tijdens dit evenement zijn er verschillende spellen te doen, is er een Rad van Avontuur en een verloting. De afgelopen jaren werd hiermee elke keer ongeveer 30.000 euro opgehaald voor het verenigingsleven. 

Grote Verloting en Rad van Avontuur

Dit jaar wordt de Fancy Fair op zaterdag 4 november geopend met een toneelstuk door de jeugd van VIOS. Er zijn dan ook verschillende spellen te doen. In de avond is er vanaf 20.00 uur een Fancy Pubquiz en ook het Rad van Avontuur draait dan op volle toeren.

Zondag zijn ook alle kraampjes vanaf 12.00 uur weer geopend. Om 20.00 uur komt burgemeester Astrid Heijstee - Bolt de trekking van de Grote Verloting verrichten. Loten voor de Grote Verloting worden in de weken voor de Fancy Fair huis-aan-huis verkocht in Oud Ade en Rijpwetering. Na deze trekking draait het Rad van Avontuur nog een paar laatste rondes, tot 21.00 uur kunnen bezoekers nog kans maken op mooie prijzen. 

Unieke vacatures

Eén van de bekendste onderdelen van de Fancy Fair is de Vacaturebank waar ieder jaar de leukste en meest unieke vacatures aangeboden worden, van een lunch met de burgemeester tot een persoonlijke cartoon op A3, en van twee uur strijken tot een geheel verzorgde dag zeilen op de Kaag.

Zaterdag 21 oktober vertelt organisator Angela de Haas tijdens de radio-uitzending van KB Actueel meer over de Fancy Fair. Luister vanaf 12.00 uur naar de uitzending!

advertentie advertentie