Adverteren

De gemeente Kaag en Braassem bestaat uit de dorpen Bilderdam, Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Woubrugge. Leuk weetje; Kaag en Braassem is de gemeente met de meeste molens van Nederland

Studio Kaag en Braassem is de publieke lokale omroep in de gemeente Kaag en Braassem. Naast de website en sociale mediakanalen heeft Studio Kaag en Braassem ook een radiokanaal. Deze is in de ether te ontvangen op 105.0 FM, op de kabel op 103.4 en wereldwijd via de online stream. De dagprogrammering spreekt een zeer brede doelgroep aan, terwijl onze avondprogrammering specifiekere doelgroepen aanspreekt.

De vrijwilligers van Studio Kaag en Braassem werken belangeloos aan de verschillende producties op internet en radio. Maar voor de huur van de studio, het onderhoud van de benodigde hard- en software en verschillende facilitaire zaken is uiteraard geld nodig. Wilt u met uw bedrijf adverteren en een lokale doelgroep aanspreken? Studio Kaag en Braassem geeft u graag deze mogelijkheid, tegen een scherp tarief.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via het e-mailadres: sales@studiokaagenbraassem.nl